עברית I English  
צור איתנו קשר 
052-4-333090

ייעוץ לעסקי מזון ואירוח


מי אנחנו


אנו מבינים את המאמצים הנדרשים מהיזם, שף ובעלים בפתיחת מסעדה ויודעים מה המשמעות של להקים ולהוביל מסעדה בתחילת דרכה מול סביבה תחרותית קשה, טרנדיות משתנה, עבודה מול ספקים והרכבה ושימור של צוות מנצח.
כי אנחנו כבר עשינו את זה, בהצלחה, שוב ושוב ולמדנו שאין מתכון מנצח אחד.
בין אם אתם מתנסים בחוויה בפעם הראשונה ובין אם אתם מסעדנים וותיקים, YKT מאפשרת לכם להפוך את החלום למציאות.

יעל קפלן, בעלת חברת YKT

מזה 21 שנה אני חיה את תחום ניהול המסעדנות והאירוח בארץ.
שנים של עשייה בהם הייתי בעלת מסעדות, בתי קפה, קונדיטוריה וחברת קייטרינג. 
אני עוסקת ביזמות פרויקטים, מנחה ומרצה במסגרות שונות הנותנות כלים ראשוניים ומתקדמים להקמה וניהול עסקי מזון, מנהלת ויועצת למסעדות בארץ ובאירופה.
במהלך עבודתי, בכל רמות התפקידים ובמגוון תחומי האירוח, פיתחתי מערכות תפעול וניהול המבוססות על ניסיוני והידע הרב שצברתי.
ענף המסעדנות הוא תחום אצילי ואני מאמינה כי הבוחרים לעסוק בענף זה, נפלה בחלקם זכות.
הזכות לארח אנשים, להיות שם ברגעי הפנאי שלהם, לספק להם חוויה מהנה, ולהימצא במקום הבילוי שלהם.
אני מאמינה כי הסוד בהפעלת עסק מזון מצליח הוא הדיוק! תכנון מקיף, ירידה לפרטים ובקרה קבועה הם הם הדרך".

שותף מלא בעשייה הוא קסטר תומפסון, מומחה בתחום היין והאלכוהול.
קסטר רכש את השכלתו בבריטניה, ובשבדיה ( האקדמיה של אבסולוט), כתב שני ספרי קוקטיילים בהוצאת חברת "פן" והגיע לראשונה לארץ  כדי ללוות מסעדות יוקרה בישראל.
קסטר החל את דרכו בעסקי האירוח לפני כ 19 שנה, בלונדון. הוא מילא את כל תפקידי ה"בק" וה"פרונט" עד אשר החליט להתמקצע בתחום האלכוהול ואח"כ היין.
קסטר הקים ברים יוקרתיים במסעדות יוקרה, הוביל את אחד מותגי היוקרה בעולם היין הישראלי, הקים משפחה ונשאר בארץ.













   
 
 
 
חברת YKT,       טל. 04-6802555,       פקס. 04-6802556,       ניידים: 052-4333090,       052-3481765,       דוא"ל: yktconsulting@gmail.com
לייבסיטי - בניית אתרים