עברית I English  
צור איתנו קשר 
052-4-333090

ייעוץ לעסקי מזון ואירוח


שירותי ייעוץ לעסקים בהקמה


שלב התכנון: טרום הקמה
- הכנת תוכנית עסקית
- בניית והגדרת הקונספט
- בדיקת היתכנות של קונספט וכדאיות כלכלית
- תקציב הקמה, תקציב תפעול
- בניית תפריט

- נהלים

 

 שלב היישום: טרום פתיחה
- ליווי וייעוץ שוטפים
- תכנון זרימת העבודה ואופייה
- יצירת רווחיות תפעולית ותמחור רווחי
- בחירת צוות מנצח והכשרתו
- תכנון המסעדה והמטבח

 

שלב הביצוע: ההרצה
- ניהול המסעדה: ניהול נכון של תקציבים, משרד אחורי,
  רכש, עבודה מול ספקים ותכנון המלאי
- ניהול השירות: העברת סדנאות וקורסים בנושא איכות
  ומצוינות בשירות, מכירות וטיפול בתלונות



 
המומחים לבניית תפריטי יין /אלכוהול /קוקטיילים
- בניית תפריטי אלכוהול / יין / קוקטיילים מיוחדים, ומקוריים, כאלו שלא תפגשו בשום עסק אחר. התאמה לתפריט המזון של המקום.

 

 

 
חברת YKT,       טל. 04-6802555,       פקס. 04-6802556,       ניידים: 052-4333090,       052-3481765,       דוא"ל: yktconsulting@gmail.com
לייבסיטי - בניית אתרים